XS
SM
MD
LG
Widerstrahl logo

Widerstrahl

Німецький Дім Київ - ЦНК “Відерштраль”


Адреса:
вул. Володимирська, 37
Київ, 01001

Widerstrahl

Німецький Дім Київ - ЦНК “Відерштраль”

15.07. 2021 розпочав свою роботу міжнародний табір для підлітків SOMMERCAMP 2021, який триватиме до 24.07.2021

15:17, 20 липня 2021

Цей захід організовується уже багато років поспіль за сприянням Goethe-Institut в Україні та Institut für Auslandsbeziehungen для молодих людей, які належать до німецької меншини різних країн. 

Організатором Sommercamp 2021 є Чехія. У таборі беруть участь молоді люди з Польщі, Румунії, Литви, Чехії, Казахстану, Киргизстану, Росії, Молдови та інших. Україну представляють підлітки з різних регіонів країни.

Представники німецьких Центрів Зустріч Марія Вовк, Ліза Фот, Віталій Хайт, Анастасія Галицька та Дмитро Циганин обрали для себе напрямки «Theater anders», «Körper als Bühne» та «Musik» і щодня отримують для себе новий досвід, цікаві знання та спілкування з однолітками.

Досвідчені викладачі допомагають їм у цьому. Українську команду очолює викладач Аліна Скопенко та допомагає з організаційними і технічними питаннями.

На жаль, уже другий рік через пандемію табір проходить у форматі онлайн і багато із звичних заходів, які зазвичай організовуються офлайн, не є можливими, все ж організатори докладають максимум зусиль, щоб час, проведений у Sommercamp 2021, запам’ятався усім учасникам.


Фотографії

Рекомендувати: